PRIZNAO DVOSTRUKO UBISTVO

Izvor: Kurir, 22.Jul.2010, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNAO DVOSTRUKO UBISTVO

JAGODINA - Dvostruki ubica se kaje! Predsednik Višeg suda u Jagodini Dragan Janićijević, u ulozi istražnog sudije, sinoć je, posle dva sata saslušavanja, doneo rešenje o sprovođenju istrage i odredio pritvor do 30 dana Ljutomiru Popoviću Ljutku (32) iz Ćuprije, koji je prošlog vikenda u diskoteci „Palaco“ u tom gradu, hicima iz vatrenog oružja, ubio dve a ranio jednu osobu.

JAGODINA - Dvostruki >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ubica se kaje!

Predsednik Višeg suda u Jagodini Dragan Janićijević, u ulozi istražnog sudije, sinoć je, posle dva sata saslušavanja, doneo rešenje o sprovođenju istrage i odredio pritvor do 30 dana Ljutomiru Popoviću Ljutku (32) iz Ćuprije, koji je prošlog vikenda u diskoteci „Palaco“ u tom gradu, hicima iz vatrenog oružja, ubio dve a ranio jednu osobu.

Janićijević je napomenuo da je Popović „dao odbranu do detalja i izrazio kajanje“.

- Popović je priznao zločin, ali je prilikom saslušanja izneo svoju odbranu i naveo deset svedoka ovog događaja, koji će u istrazi biti saslušani - kaže Janićijević i dodaje da je doneto rešenje da se obavi balističko i neuropsihijatrijsko veštačenje Popovićevog zdravlja te da se očekuju i dva obdukcijska nalaza.

Uz prisustvo velikog broja policajaca, od kojih su neki bili naoružani automatskim puškama, Popović je doveden u zgradu suda, a izvedan je sa crnom maramom na glavi i potom strpan u „maricu“.

Popović je u diskoteci „Palaco“, u subotu oko 1.30 sati, pucao u Gorana Grkića (24), koji je, posle tri dana bez svesti, umro u šok sobi Opšte bolnice u Ćupriji, i na licu mesta ubio Jasminu Ilić (20) a njenu sestru Jelenu (22) ranio u stomak i ona se još nalazi u bolnici. Sestre Ilić nisu bile Popovićeva meta. Jedna od njegovih žrtava Goran Grkić sahranjen je juče na lokalnom groblju u Ćupriji.

Policija je pre tri dana uhapsila i Pavla S., koji je ubici pomogao da se sakrije u stanu u Beogradu.

(M. N. V. - M. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.