Izvor: Blic, 01.Okt.2020, 16:04

"PRIZNAJ GDE I KOLIKO PUTA!" Žena otela muškarca, pa ga SATIMA ISPITIVALA i sekla dok joj nije priznao da je bio LJUBAVNIK NJENOG MUŽA (VIDEO)

Policija je u selu Strižilo kod Jagodine uhapsila ženu zbog sumnje da je sa još jednim muškarcem otela i mučila ljubavnika svog muža, tako što ga je ispitivala i sekla ga nožem po ruci.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UŽAS KOD JAGODINE: Žena otela i mučila ljubavnika svog muža, ubadala ga nožem u ruku i pretila

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020

Policija je u selu Strižilo kod Jagodine uhapsila ženu D. C. V. zbog sumnje da je sa prijateljem K. D. otela i mučila navodno ljubavnika svog muža....Prema rečima izvora bliskog istrazi, osumnjičena je sa saučesnikom presrela muževljevog ljubavnika, pa ga je odvela u svoju kuću, gde je celokupna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.