PREVRNUO SE VAGON SA OPASNOM SUPSTANCOM KOD JAGODINE: Vatrogasci odmah reagovali

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 00:06

PREVRNUO SE VAGON SA OPASNOM SUPSTANCOM KOD JAGODINE: Vatrogasci odmah reagovali

U sastavu ovog teretnog voza bilo je 17 vagona

Večeras u 19:30 sati, između železničkih stanica Bagrdan i Jagodina, na deonici pruge Niš - Lapovo, iz sastava teretnog voza prevoznika "Srbija Kargo" peti vagon od lokomotive, tovaren sumpornom kiselinom, prevnuo se na bok.

Vatrogasne jedinice su odmah izašle na lice mesta i obezbedile mesto iskliznuća, jer je prema prvim informacijama sa terena, primećeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << curenje i trenutno preduzimaju sve neophodne aktivnosti iz njihovog domena. Prilikom ovog akcidenta nije bilo povređenih.

, a saobraćao je iz Dimitrovgrada za Šabac.

Železnički saobraćaj na ovom delu pruge trenutno je u prekidu, zbog čega ne saobraćaju vozovi između Beograda i juga Srbije.

Zajednička komisija "Srbija Karga" i "Infrastrukture železnice Srbije" će utvrditi uzrok ovog iskliznuća. Stručne službe će nastojati da u najkraćem roku saniraju posledice ovog iskliznuća i stvore uslove za ponovnu normalizaciju železničkog saobraćaja na ovom delu niške pruge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.