POZNATO U KAKVOM JE STANJU PRONAĐENA DEVOJČICA IZ ĆUPRIJE - Oglasio se MUP zvaničnim saopštenjem

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 12:46

POZNATO U KAKVOM JE STANJU PRONAĐENA DEVOJČICA IZ ĆUPRIJE - Oglasio se MUP zvaničnim saopštenjem

Emilija Jovanović (14) iz Ćuprije, za kojom se tragalo nedelju dana je pronađena.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su u Beogradu četrnaestogodišnju devojčicu iz Ćuprije čiji je nestanak prijavljen 13. aprila u PU u Jagodini.

Ona je pronađena nepovređena u jednom stanu.

- U saradnji sa nadležnim organima policija nastavlja rad u vezi sa ovim slučajem - saopšteno je iz MUP-a.

Podsetimo, devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Emilija J. (14) iz Ćuprije je nestala prošle nedelje u noći između srede i četvrtka. Majka nestale devojčice svakodnevno je objavljivala apele, a kako je navela, grupa građana Ćuprije se organizovala i išla u potragu za devojčicom. Majka devojčice redovno je išla u policiju kako bi proverila kako napreduje potraga za devojčicom.

- Ona se iskrala iz kuće, ujutru sam videla da je nema. Deteta mi nema nedelju dana, šta da mislim, šta jedna majka može da misli - rekla je Nataša.

Kako je rekla, policija je ispitala sve koji bi mogli da imaju bilo kakve informacije, među kojima su i njeni drugari iz odeljenja.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"PLANIRALA JE DVA KORAKA UNAPRED, VRLO JE PAMETNA" Devojčica (14) iz Ćuprije za kojom se tragalo 9 dana sve sama osmislila: Stalno menjala lokacije i evo šta je sve radila da ZAVARA TRAG

Izvor: Blic, 23.Apr.2023

Nestanak devojčice E. J. (14) iz Ćuprije uznemirio je čitavu javnost, a ona je srećom nepovređena pronađena u jednom stanu u Beogradu nakon 9 dana potrage. Kako saznaje "Blic", devojčica je iz Ćuprije otišla vozom i stalno menjala lokacije pri dolasku u Beograd. Oni što je dodatno otežalo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.