PALMA: ŽIV JE JOVANČA, UGINUO NIJE!

Izvor: Kurir, 26.Sep.2010, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALMA: ŽIV JE JOVANČA, UGINUO NIJE!

BEOGRAD - Kakav dvojnik, Jovanča je živ! Lider Jedinstvene Srbije i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma za Kurir tvrdi da nije tačno da je žirafa Jovanča, zvezda jagodinskog zoološkog vrta, uginula! - Ma, to su obične gluposti i budalaštine! Oni koji o tome pišu i koji to tvrde, neka

BEOGRAD - Kakav dvojnik, Jovanča je živ!

Lider Jedinstvene Srbije i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma za Kurir tvrdi da nije tačno da je žirafa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Jovanča, zvezda jagodinskog zoološkog vrta, uginula!

- Ma, to su obične gluposti i budalaštine! Oni koji o tome pišu i koji to tvrde, neka slobodno dođu u Jagodinu i neka vide Jovanču. Neka mu pregledaju pege, neka ga izmere, neka mu izmere i noge i ono što mu je poraslo. Pa, neka onda vide da li je to Jovanča ili ne. Stvarno, veću glupost nisam čuo - poručuje Palma.

Prema pisanju pojedinih beogradskih medija, Jovanča je uginuo i u jagodinskom zoo-vrtu zamenjen je drugom žirafom iz Palićkog zoološkog vrta. Navodno, dvojnika su „izdale“ drugačije pege, odnosno njihova kontura na telu, dok se sumnja da je Jovanča uginuo od „parazitske infekcije stomaka“.

Osim Markovića, i iz palićkog zoo-vrta takođe su demantovali da su gradonačelniku Jagodine ustupili žirafu, koja je navodno zamenila pokojnog Jovanču.

(M. D.)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.