Oluja i tornado u Jagodini VIDEO

Izvor: B92, 24.Maj.2016, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oluja i "tornado" u Jagodini VIDEO

Jagodina -- Jako nevreme praćeno gradom pogodilo je oblast oko Jagodine oko 14 časova, a na nebu se pojavila i "pijavica".

Oluja je trajala oko pola sata, a retka pojava u Srbiji, "peteljka", vrtlog nalik na tornado, trajao je oko petnaestak minuta.

To je bilo dovoljno da se nekoliko snimaka pojavi na Jutjubu i društvenim mrežama.

Kako prenosi RTS, u radarskom centru na Bešnjaji kažu da su dejstvovali protivgradni strelci, a sitan grad je padao u Ćupriji, Jagodini i okolnim selima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Tornado u Jagodini

Izvor: Večernje novosti, 24.Maj.2016

Jako nevreme pogodilo je Jagodinu, a jedan od žitelja tog grada zabeležio je to mobilnim telefonom Jako nevreme pogodilo je Jagodinu, a jedan od žitelja tog grada zabeležio je to mobilnim telefonom.Pogledajte kako je to izgledalo:

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.