Od sutra počinje da saobraća muzejsko-turistički voz Nostalgija

Izvor: BKTV News, 31.Mar.2017, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra počinje da saobraća muzejsko-turistički voz "Nostalgija"

Redovni polasci su u 10.30 i 13.30 časova, a fakultativni se uvode po potrebi u zavisnosti od interesovanja u 8 časova i u 16.10 časova.

Letnja sezona saobraćaja muzejsko-turističkog voza "Nostalgija" počine sutra, a voz će saobraćati svakodnevno na relaciji Mokra Gora-Šargan Vitasi-Mokra Gora sa dva redovna i dva fakultativna polaska.

U odnosu na prethodnu sezonu cene su nepromenjene. Karte za odrasle iznose 600 dinara, za decu od šest do 14 godina 300 , dok >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je za decu do šest godina vožnja besplatna.

Besplatan ulaz u jagodinski zoološki vrt: Umesto ulaznice sjajan zadatak za mališane!

Takođe, postoji mogućnost zakupa ovog voza kako danju tako i tokom noći, što je posebno atraktivno.

Cena se kreće od 60.000 dinara za zakup sa dizel vučom i 120.000 dinara sa parnom vučom. Za iznajmiljivanje voza tokom noći potrebno je izdvojiti 70.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žurka na šinama, a nije tramvaj: Od sutra kreće putovanje vozom “Nostalgija” kroz prelepe delove Srbije

Izvor: Telegraf.rs, 31.Mar.2017

Od sutra počinje letnja sezona saobraćaja muzejsko-turističkog voza „Nostalgija“...Voz će saobraćati svakodnevno na relaciji Mokra Gora-Šargan Vitasi-Mokra Gora sa dva redovna i dva fakultativna polaska...Redovni polasci su u 10.30 i 13.30 časova, a fakultativni se uvode po potrebi u zavisnosti...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.