Obradović postavio novo rukovodstvo Čukaričkog

Izvor: Press, 23.Nov.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović postavio novo rukovodstvo Čukaričkog

Vlasnik Fudbalskog kluba Čukarički Dragan Obradović danas je posle prvenstvenog poraza od Jagodine postavio novo rukovodstvo kluba i smenio dosadašnjeg predsednika Miodraga Jankovića.
Trener Vladan Milojević ima punu podršku novog rukovostva.

Obradović će ubuduće biti i predsednik FK Čukarički, za direktora kluba imenovan je Dragan Ilić, a za sportskog direktora Vladimir Matijašević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
U Čukaričkom se već izvesno vreme razmatraju kadrovske promene, a poraz od Jagodine doprineo je da se uspostavi novo rukovodstvo u klubu sa obavezom da se nastavi rad zacrtan na početku sezone.

Čukaricki je danas na domacem terenu izgubio od Jagodine sa 3:0 i posle 13. kola Superlige Srbije zauzima 4. mesto na tabeli sa 22 boda.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROMENE: Čukarički smenio predsednika posle poraza od Jagodine

Izvor: Kurir, 23.Nov.2014

BEOGRAD - Vlasnik beogradskog fudbalskog kluba Čukarički Dragan Obradović smenio je dosadašnjeg predsednika kluba Miodraga Jankovića i imenovao novo rukovodstvo superligaša sa Banovog Brda zbog loših rezultata...Čukarički je saopštio da dosadašnji trener Vladan Milojević ima punu podršku...

Nastavak na Kurir...

TAKO SE TO RADI U UREĐENIM KLUBOVIMA: Čukarički smenio upravu

Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2014

Nakon ubedljivog poraza od Jagodine u današnjem meču 13. kola Jelen Superlige (0:3) vlasnik Čukaričkog Dragan Obradović smenio je kompletno rukovdstvo, a jedini koji i dalje ima punu podršku je trener Vladan Milojević.. . U saopštenju dostavljenom medijima, koje prenosimo u celosti, kaže se:. –...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.