Novi servisno-prodajni centar Great Wall-a u Jagodini

Izvor: PRObjave.com, 11.Jun.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi servisno-prodajni centar Great Wall-a u Jagodini

Predstavnici kompanije Great Wall i Auto kuće „Ozon" svečano su otvorili novi servisno-prodajni centar u Jagodini.
Na 150 kvadratnih metara izložbenog i 650 kvadratnih metara servisnog prostora, ekskluzivno će se prodavati i servisirati vozila Great Wall-a, najvećeg privatnog proizvođača automobila iz Kine.
„Posetioci će u ovom servisno-prodajnom centru imati priliku da vide modele H5, H6, kao i pickup Steed 5 Hunter. Takođe, ovde će moći da dobiju sve informacije o našim vozilima, a kupcima je obezbeđen moderni servis, sa svom pratećom opremom", istakao je Radovan Berić, direktor GWS Auto Group.
AK „Ozon" je, pored „Centra S" u Beogradu, Auto kuće „Raavex group" u Nišu, „Gota Car Group" u Novom Sadu i „Mehanizacije Trgomen d.o.o" u Kraljevu, deo Great Wall dilerske mreže koja obuhvata sve delove Srbije.
Ruskin&Hunt
Takovska 45
11000 Beograd
Tel: +381 11 3391010
Email: office@ruskinhunt.com
Web: www.ruskinhunt.rs
Kontakt:
Vanja Lazarević
Email: vanja.lazarevic@rukinhunt.com
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.