Izvor: N1 televizija, 27.Apr.2021, 14:23

Novi dan o uticaju vlastodržaca u lokalnim samoupravama

Slučaj lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića iz Jagodine pokrenuo je i pitanje koliku moć imaju vlastodršci u lokalnim samoupravama. Neki od njih na funkcijama su već godinama. Šta ih toliko dugo održava na vlasti? Koliko dobrog, a koliko lošeg donose lokalu? Ko su lokalni moćnici i koliki uticaj van svojih sredina imaju? Kakva je njihova sprega sa centralnom vlašću? O tome ovog jutra razgovaramo sa novinarom Dinkom Gruhonjićem, urednicom Jugpresa Ljiljanom Stojanović i novinarkom Radija Slobodna Evropa Novkom Ilić.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Gosti N1: Lokalni moćnici opstaju zahvaljujući SNS, svi znamo ko je Palma

Izvor: N1 televizija, 28.Apr.2021, 11:26

Programski direktor Nezavisnog društva novinara Vojvodine Dinko Gruhonjić rekao je u Novom danu N1 da pojedine političare na lokalu moćnima čini pripadnost vladajućoj pariji, jer je SNS stranka koja od pada Slobodana Miloševića drži najveći deo lokalnih samouprava i da toliku vlast nije imao...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.