Niški gerilci pozivaju građane da posete atrakciju - Jagodinmalsko jezero

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2021, 16:42

Niški gerilci pozivaju građane da posete atrakciju - Jagodinmalsko jezero

Na samo 5 minuta od centra Niša danima je građanima dostupna nova atrakcija - ogromna bara u krateru ili kako su je nazvali iz niške Urbane gerile, Jagodinmalsko jezero. Posetioce mole da pažljivo voze kada dolaze da ga posete, a pozivaju Nišlije i da šalju fotografije sličnih jezera u gradu.

Velike rupe na niškim ulicama građani su prethodnih dana ponovo prijavljivali Južnim vestima preko aplikacije Prijavi problem, a na još jednu ukazuju i niški gerilci >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koji takođe pozivaju Nišlije da im šalju fotografije i kratera u svom kraju.

Na samo 5 minuta vožnje od centra grada, moći će da vide i krokodila Mileta koji živi u ovom jezeru od početka januara, kog ne bi trebalo da maze i hrane Molimo posetioce da pažljivo voze pri dolasku, kako ne bi upali u jezero i točkom povredili Mileta, koji često i dugo spava ispod površine vode, jer je svim meštanima prirastao za srce za ovih par meseci, od kada je ekipa Naisusa učestvovala u izgradnji ovog veštačkog jezera na blagoj periferiji našeg grada - poručuju.

Nišlije koji im budu slale fotografije sličnih jezera, odnosno rupa na ulicama, nagradiće nekim od njihovih proizvoda i kažu da će im okriti ko od Miletovih drugara u njima živi.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.