Nezvani gost prekinuo duel u Jagodini! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezvani gost prekinuo duel u Jagodini! (video)

Poslednja utakmica 17. kola Superlige Srbije prekinuta je u 15. minutu usled upada nezvanog gosta na teren.

Nezvani gost na kratko je prekinuo poslednju utakmicu 17. kola Superlige Srbije koju Jagodina i Partizan igraju pod Đurđevim Brdom.

Pas je u 15. minutu utrčao na teren i na njemu ostao dobra dva minuta uprkos pokušajima redara i fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ga "najure" sa zelene površine.

Scena kakva se ne viđa često u domaćem fudbalu izazvala je oduševljenje na tribinama, a samo fudbalerima Partizana nije bilo do smeha.

Ekipa Ljubinka Drulovića primila je gol u 11. minutu pa je crno-belima bilo u interesu da nezvani gost što pre napusti teren kako bi utakmica bila nastavljena.

Пас утрчао на терен и прекинуо дуел у Јагодини!

Posted by Супер Лига on недеља 8. новембар 2015.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.