Nestala supruga se ipak javila: Mužu, ja se udala

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2015, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala supruga se ipak javila: Mužu, ja se udala

Majka troje dece Ivana Jevtić (25) iz Jagodine posle gotovo dva meseca od iznenadnog nestanka javila se u sredu svom suprugu Aleksandru (40).

Na taj način je zavšena potraga za njom koja je trajala od 5 juna, ali, po rečima, Aleksandra ona ne želi da kaže gde se nalazi, a policija je locirala u okolini Beograda.

- Ostavila je troje male dece od kojih je jedno novorođenče, zbog nekog drugog čoveka koga je upoznala preko društvenih mreža. Priča da se udala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali da neće da se razvede od mene. Dešavalo se proteklih godina da u leto nestane na nekoliko dana ali ovo sada prevršilo svaku meru - priča Aleksandar i dodaje da je ranije pronalazio na psihijatrijskim klinikama, sigurnim kućama i manastirima.

Oni imaju troje dece Vuka (6), Janu (4) i Lanu (1), a 4. avgusta Vuk slavi rođendan i Aleksandar očekuje da se Ivana tada vrati kući.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.