Nema pravde za Sašu: Ročište ponovo odloženo

Izvor: Večernje novosti, 13.Mar.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema pravde za Sašu: Ročište ponovo odloženo

Slučaj Saše Ilića iz Ćuprije koji je ostao invalid na gradilištu pre 15 godina, još tapka u mestu. I novo ročište je odloženo, ovog puta jer je došlo do promene sudija SUĐENjE po tužbi za naknadu nematerijalne štete, koju je Višem sudu u Jagodini podneo Saša Ilić (34) iz Ćuprije u utorak je ponovo odloženo jer je došlo do promene sudija. On je ostao invalid 20. oktobra 2004. kada je pao sa zgrade "Aleksandar", na kojoj je radio, a tokom prethodnih godina odloženo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je više od 30 ročišta. - Nadam se da ću uspeti da dočekam pravdu, ali, suđenja se ponovo odlažu. Doduše, moje ruke ne može da vrati nikakav novac, ali bi mi svakako olakšao život. Mogao bih da kupim elekronske proteze, koje koštaju 200.000 evra, jer sada ništa sam ne mogu da uradim - izjavio je Ilić za "Novosti". PROČITAJTE JOŠ: Pravdu za izgubljene ruke čeka 15 godina On je dodao da su se bolovi pojačali, naročito u zglobovima i da pred suđenja ima nesanice.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ponovo odloženo suđenje "Malčanskom berberinu"

Izvor: Blic, 13.Mar.2019

Zbog odsustva sudskog veštaka, suđenje Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao "Malčanski berberin", odloženo je i danas, a kako ovo nije prvi put da se suđenje odlaže, može se reći da slučaj tapka u mestu. Jovanoviću se sudi zbog uznemiravanja žena putem društvene mreže Fejsbuk, a javnost...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.