Ne damo Kup

Izvor: Beta, 25.Mar.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne damo Kup

BEOGRAD, 25. marta 2014. (Beta) - Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je u utorak da je želja svih u klubu da trofej Kupa Srbije i sledeće godine ostane u njihovim vitrinama.

"Naš cilj je da pobedimo, ali bićemo zadovoljni i ako bude nerešeno, jer je to rezultat sa kojim može mnogo mirnije da se udje u revanš... Sigurno da je želja svih u klubu da pehar i sledeće godine bude u našim vitrinama zato je poruka svih nas: ", rekao je Dodić novinarima u Jagodini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Beta <<
Prva utakmica polufinala Kupa Srbije izmedju OFK Beograda i Jagodine igra se sutra od 15.00 na stadionu na Karaburmi.

Jagodina brani trofej osvojen prošle godine.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodić u stilu "večitih": Ne damo kup!

Izvor: Sportal.rs, 25.Mar.2014

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je da je želja svih u klubu da trofej Kupa Srbije i sledeće godine ostane u njihovim vitrinama. Prva utakmica polufinala Kupa Srbije između OFK Beograda i Jagodine igra se usredu od 15 sati na stadionu na Karaburmi.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.