Napao staricu zbog 100 evra

Izvor: Mondo, 26.Nov.2012, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napao staricu zbog 100 evra

Policija u Jagodini uhapsila je S.S (27) iz ovog grada, zbog provale u stan 80-godišnje žene.

Od nje je, pošto je nekoliko puta udario u glavu, uzeo 100 evra, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodni.

S.S je određena mera zadržavanja do 48 sati "zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo razbojništva", posle čega će biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Jagodini.

"Osnovano se sumnja da je S.S 25.novembra oko 03,00 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sati, upotrebom fizičke snage otvrio vrata stana u Ul. Vuka Karadžića u Jagodini, ušao unutra i jednoj 80-godišnjoj ženi, koja tu živi, zadao nekoliko udaraca u glavu i sve vreme joj tražio novac".

"Oštećena je u jednom momentu, predala novčanicu od 100 evra, nakon čega se osumnjičeni udaljio", navodi se u saopštenju.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Junačina" - Prebio staricu zbog 100 evra

Izvor: NaDlanu.com, 26.Nov.2012

Sitna duša sve bi uradila za jednu crvenu. U Jagodini je uhapšen S.S (27) zbog provale u stan 80-godišnje žene, od koje, pošto ju je nekoliko puta udario u glavu, uzeo 100 evra. ..S.S je određena mera zadržavanja do 48 sati "zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo razbojništva",...

Nastavak na NaDlanu.com...

Jagodina: Pretukao i opljačkao staricu

Izvor: Večernje novosti, 26.Nov.2012

JAGODINA - Policija je uhapsila S. S. (27) iz Jagodine, zbog provale u stan 80-ogodišnje žene, od koje je, pošto ju je nekoliko puta udario u glavu, uzeo 100 evra, saopštila je Policijska uprava. S. S je određena mera zadržavanja do 48 sati "zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.