Nagrada novinarki Dvesta dvojke

Izvor: RTS, 24.Nov.2009, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada novinarki "Dvesta dvojke"

Svetlana Mladenović, novinarka Radio Beograda 202 dobitnik nagrade za "Najbolji medijski istraživački prilog u oblasti lokalne samouprave". Mladenovićeva nagrađena za "Reportažu o Jagodini".

Novinarka Radio Beograda 202, Svetlana Mladenović, dobila je nagradu za "Najbolji medijski istraživački prilog u oblasti lokalne samouprave".

Mladenovićevoj je nagrada za "Reportažu o Jagodini" uručena danas u Medija centru.

Nagradu za nacionalni televizijski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prilog dobila je Sandra Mandić, za prilog "Dve Srbije", emitovan na Televiziji B92, dok je priznanje za najbolji štampani prilog pripalo Lani Gedošević za prilog "Više od inspekcije manje od policije" objavljen u listu "Blic".

Predsednik Stalne konferencije gradova i opština Nenad Milenković izjavio je da je osnovna ideja konkursa bila približavanje lokalne samouprave građanima, predstavljanje dobrih i loših primera u radu lokalnih vlasti i skretanje pažnje javnosti na izazove sa kojima se lokalne vlasti susreću u svom radu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.