Nadrilekar Despotovčane lečio strujom

Izvor: RTS, 14.Nov.2012, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadrilekar Despotovčane "lečio" strujom

Slobodan Rajčić iz Zemuna uhapšen i pritvoren zbog toga što je strujom "lečio" građane na teritoriji Despotovca.

Policija Jagodine uhapsila je Slobodana Rajčića (58) iz Zemuna zbog sumnje da je izvršio krivično delo nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, saopštila je Policijska uprava u Jagodini.

"Osnovano se sumnja da je Rajčić, u proteklih nekoliko meseci građanima na teritoriji opštine Despotovac, pružao medicinsku pomoć raznim uređajima za koje nije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << imao stručnu osposobljenost", navodi se u saopštenju PU Jagodina.

Rajičić je "pacijentima" nudio potpuno izlečenje uz pomoć terapija strujom i lekovima ruske i kineske proizvodnje, za šta su mu građani plaćali oko 50 evra po tretmanu.

Istražni sudija Osnovnog suda u Paraćinu odredio je Rajčiću pritvor.

Pošto se sumnja da oštećenih ima više nego što je dosadašnjim radom policije utvrđeno, PU Jagodina poziva građane da se jave na broj telefona 065 611-036.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.