Na bazenima Akvaparka u Jagodini 2.000 kupača

Izvor: B92, 23.Jun.2021, 18:52

Na bazenima Akvaparka u Jagodini 2.000 kupača

Spas od nesnosne vrućine, na bazenima Akvaparka u Jagodini, danas je potražilo 2.000 kupača, juče ih je bilo 1.500, izjavio je Tanjugu sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza, u čijem je sastavu Akvapark, Zoran Gligorijević.

Došli su iz mnogih gradova Srbije: Kragujevca, Niša, Aleksinca, Kruševca, Požarevca, Svilajnca, Paraćina, Rekovca, Kikinde, Novog Sada...od škoskog uzrasta, radnika, penzionera, studenata, istakao je Gligorijević.

Bazeni Akvaparka, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a ima ih osam sa oko 800 metar tobogana, rade od 10 do 19 sati, ulaz za odrasle je 500 dinara, a za decu do 12 godina 300 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.