NEVEROVATAN USPEH UČENIKA EKONOMSKIH ŠKOLA U SRBIJI: Pokazali pravi duh na intenzivnom takmičenju, osvojili vredne nagrade (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 15:32

NEVEROVATAN USPEH UČENIKA EKONOMSKIH ŠKOLA U SRBIJI: Pokazali pravi duh na intenzivnom takmičenju, osvojili vredne nagrade (FOTO)

Na takmičenju su učestvovale škole iz deset gradova Srbije: Beograda, Koceljeve, Smedereva, Paraćina, Velike Plane, Niša, Sombora, Titela, Jagodine, Užica.

Republičko takmičenje učenika četvrtih razreda ekonomskih i pravno-poslovnih škola Srbije u računovodstvu, održano je u Koceljevi, u prostorijama i u organizaciji Srednje škole "Veljko Vlahović" iz Koceljeve.

Direktor Srednje škole "Veljko Vlahović" Matić Veroljub zahvalio se svim učesnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i proglasio pobednike takmičenja.

Sponzor takmičenja bio je Fakultet društvenih nauka (FDN) iz Beograda, koji je predstavljala profesorka Nataša Katanić, a koja je pobednicima podelila vredne nagrade. Ona se na kraju takmičenja obratila učesnicima napomenuvši važnost obrazovanja za budućnost zemlje.

Takmičari koji su osvojili prva mesta, dobili su vaučere sa 100% popusta za školovanje na FDN za sve četiri godine studija; drugoplasirani su dobili vaučere sa 100% popusta za školovanje na prve dve godine studija; dok su trećeplasirani primili vaučere za školovanje sa 100% popusta na prvoj godini studija.

Takođe, vaučere su dobili i mentori učenika, i to za školovanje na master studijama FDN sa 50% popusta.

Nakon neizvesnog takmičenja, komisija je odlučila da prvo mesto dele dve učenice, jedno drugo i dva treća mesta, a pobednici su sledeći:

1. Katarina Milošević, Srednja škola, Koceljeva - Jovana Ilić, Ekonomsko Trgovinska škola, Smederevo.

2. Tijana Trifunović, Druga ekonomska škola, Beograd.

3. Nevena Miletić, Ekonomsko-trgovinska škola, Paraćin -  Neda Panić, Prva ekonomska škola, Beograd.

Nakon proglašenja rezultata pobednica Katarina Milošević rekla je za naš portal:

Osećam se presrećno, jer uloženo mnogo truda u ovaj rezultat. Takmičenje je bilo zahtevno, ali svaki trud se isplati na kraju dana. Želela bih da se zahvalim školi, što je organizator ovako velikog događaja, kao i svima koji su učestvovali. 
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

REPUBLIČKO TAKMIČENJE UGOSTITELJSKO-TURISTIČKIH ŠKOLA: Učenici pokazali vrhunske veštine i znanja i osvojili vredne nagrade

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023

Na takmičenju su učestvovale škole iz devet gradova Srbije: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Smederevo, Novi Pazar, Čajetina, Jagodina, Kuršumlija...Republičko takmičenje učenika četvrtih razreda ugostiteljsko-turističkih škola Srbije, održano je u Kragujevcu, u Hotelu "Šumarice", u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.