Mitošević: Srećan sam što sam ovde

Izvor: B92, 04.Sep.2013, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitošević: Srećan sam što sam ovde

Novi fudbaler Jagodine Vuk Mitošević rekao je da je zadovoljan što je prešao u taj klub i da se nada da će prikazati dobre igre.

Mitošević je došao iz Vojvodine, a potpisao je trogodišnji ugovor sa "Ćuranima".

"Izuzetno sam zadovoljan što sam postao član Jagodine. Ovo je moj prvi ugovor van mog rodnog grada. Prethodno sam deset godina proveo u Vojvodini, šest u mladjim kategorijama i četiri kao prvotimac", rekao je Mitošević na konferenciji za novinare.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Mitošević je prošao sve reprezentativne selekcije Srbije, zaključno sa mladom reprezentacijom, a iz Vojvodine je otišao jer nije bio zadovoljan statusom u klubu.

On je rekao da se sa predsednikom kluba Goranom Milanovićem "dogovorio za pet minuta".

"Dočekan sam na visokom nivou i nadam se da ću taj nivo održati svojom igrom", kazao je Mitošević i dodao da ga za Jagodinu vezuje njegova prva utakmica na "Karađorđu", kada je čuvao igrača Pericu Ognjenovića i upisao asistenciju.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.