Milunović: Oni koji pričaju o nameštanju neka gledaju u svoje dvorište

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Maj.2013, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milunović: Oni koji pričaju o nameštanju neka gledaju u svoje dvorište

Oko 60 sekundi trajalo je držanje za glavu Delija, zbog velikog kiksa Bobana Bajkovića.
(FOTO: N. Negovanović)
I, dok su razmišljali o izjednačujućem golu Jagodine, Luka Milunović je rešio da navijači ruke sa glava podignu u vis.
Da li vam se Bajković zahvalio na golu, koji je anulirao njegovu grešku?
Ne bi trebalo da se pridaje veliki značaj njegovoj lošoj proceni. Bajković je u nekim proteklim mečevima bio najbolji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << branio mnogo toga. Čak i da je ostalo 2:2, ili da smo, daleko bilo, izgubili, ne bismo imali ništa da zamerimo Bajkoviću. Naravno, da nam je svima laknulo zbog brzog gola koji nam je vratio prednost – počeo je priču Milunović.
Koliko vas pogađaju raznorazne priče kako se Crvena zvezda „gura” da osvoji titulu?
To ne pije vodu. Znam da svaku utakmicu igramo maksimalno pošteno, jer nam je svaki meč praktično biti il’ ne biti. Sve osim pobede u dresu Zvezde je loš rezultat. Ta priča nas uopšte ne dotiče. Pogotovo se tim stvarima bave neki ljudi koji nemaju veze za Crvenom zvezdom. Trebalo bi da gledaju u svoje dvorište. Ne želim više da pričam o tome…
Ceo tekst pročitajte u Uskršnjem dvobroju Sportskog žurnala za 4. i 5. maj. Ako ste zainteresovani da se pretplatite na elektronsko izdanje Žurnala kliknite OVDE.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.