Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2012, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Anić objedinio titule

JAGODINA -

Kik bokser iz Jagodine Miloš Anić postao je, posle osvajanja titule prvaka sveta u W5 verziji kategorije do 60 kilograma prošlog vikenda u Rusiji, najbolji kik bokser svih vremena, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Jagodini.

Anić, član kluba Palmini tigrovi, ocenio je da je meč bio težak i da se spremao dva meseca za borbu s protivnikom s kojim se susretao i ranije.

"Protivnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sam znao vrlo dobro jer sam već dva puta gubio od njega na amaterskim prvenstvima Evrope, a jednom u finalu. Utoliko mi je draža pobeda protiv njega u Rusiji", rekao je Anić i dodao da je zadovoljan što drži dve titule prvaka sveta u dve različite federacije, u WACO i W5.

On je u subotu u Čeljabinsku na takmičenju u kik boksu za titulu profesionalnog prvaka sveta u verziji W5 pobedio ruskog takmičara Zuraba Farojana sa 2:1.

Prema rečima trenera šampiona Slobodana Jocića, od sedam mečeva, Rusi su pobedili u šest, koji su završeni prekidom, samo je Miloš Anić pobedio odlukom sudija što je veoma teško pogotovo u stranom ringu.

"To je bilo jako takmičenje gde su se Rusi suprotstavili Francuzima, Argentincima i nama iz Srbije. Anić trenutno drži četiri vezane titule u isto vreme. On je amaterski i svetski prvak u disciplini lou kik do 60 kilograma i profesionalni evropski i svetski prvak u kik boksu", rekao je Jocić i zahvalio se Kik boks savezu Srbije koji je omogućio da Anić ode na ovaj meč.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kik boks: Anić objedinio titule

Izvor: RTV Pink, 06.Mar.2012

. . . Kik bokser iz Jagodine Miloš Anić postao je, posle osvajanja titule prvaka sveta u W5 verziji kategorije do 60 kilograma prošlog vikenda u Rusiji, postao najbolji kik bokser svih vremena, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Jagodini. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.