Milanović: Godina za istoriju

Izvor: B92, 02.Jan.2014, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanović: Godina za istoriju

Predsednik fudbalskog kluba Jagodina Goran Milanović ocenio je 2013. najuspešnijom godinom u istoriji kluba.

Jagodinci su prošle godine osvojili Kup Srbije, u prvenstvu bili četvrti, igrali u kvalifikacijama za Ligu Evrope i jesenji deo Superlige Srbije završili na trećem mestu.

"Jesenju sezonu završili smo na trećem mestu, ušli smo u polufinale kupa i tako zaokružili jednu izuzetno uspešnu godinu", rekao je Milanović u razgovoru sa novinarima.

Milanović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ocenio da iza dobrih rezultata Jagodine stoji naporni rad svih struktura u klubu.

Zadovoljan sam urađenim, naročito jer znamo koliko smo se trudili i mučili da u teškim finansijskim uslovima napravimo ovakav rezultat. Siguran sam da ćemo u narednim godinama biti među dva - tri najbolja kluba u zemlji, imamo tendenciju da vrlo brzo postanemo najbolji u Srbiji”, rekao je Milanović.

Prvi čovek Jagodine je podsetio da se u klubu mnogo radilo na ojačavanju trenerskog kadra.

Danas imamo 16 trenera u sistemu Jagodine, tri sa profi i pet sa A licencom, a ostali su prošli školovanje i u klubu imaju prilike da pokažu svoje znanje u praksi. Ulaganje u trenere za ovaj klub je ulaganje u budućnost i stvaranje maldih igrača i talenata”, istakao je Milanović.

Prema rečima trenera Mladena Dodića, uspeh Jagodine u prošloj godini rezultat je odličnog spoja iskustva i mladosti.

Stariji igrači su davali ton i u igri i u ponašanju prema dresu koji nose, a mlađi su to pratili. Bez timskog rada ne bi bilo uspeha. Nadam se da ćemo dati sve od sebe i nastaviti sa dobrim igrama”, rekao je Dodić.

Fudbaleri Jagodine pripreme za prolećni deo sezone počinju 15. januara.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.