Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2020, 20:53

Milan Đurić slobodan igrač

Iza njega je vrlo dobra sezona u Australiji...

Srpski internacionalac Milan Đurić (32) vratio se u domovinu posle uspešne sezone u Australiji. U dresu Sentral Kost Marinersa iskusni vezista odigrao je 23 utakmice, postigao pet golova (namestio dva), a sada je u potrazi novim angažmanom kao slobodan agent.

Đurić se u daleku Australiju otisnuo posle sezone u Vojvodini. Pre toga igrao je za azerbejdžansku Ziru i hrvatsku Istru, gde je sakupio veliko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << internacionalno iskustvo.

Pouzdani igrač sredine terena najduže se zadržao u Jagodini, odakle ga i najbolje pamtimo. Za Ćurane je igrao između 2012. i 2015. godine. Te prve sezone izrastao je u jednog od junaka sezone u domaćem fudbalu, pošto je njegov pogodak presudio Vojvodini u finalu Kupa i doneo Jagodincima najveći uspeh u klupskoj istoriji.

Isticao se i pogocima protiv Crvene zvezde i Partizana...

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.