Letnji dan u jagodinskom akva-parku

Izvor: RTS, 13.Avg.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letnji dan u jagodinskom akva-parku

Kako prebroditi dan na blizu 40 stepeni? Preporuka iz Jagodine je naš najstariji i najpoznatiji akva park, koji ove sezone očekuje preko pola miliona turista.
Uz desetak tobogana, koji vijugaju sa visine od 15-20 metara i isto toliko bazena za sve uzraste dan brzo prođe. Deca se lepo zabave, a i stariji uz njih u ambijentu koji ne zaostaje za sličnim u svetu. Uz kupanje, dobro dođe i moderan ples pored >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bazena.
 
Da je akva park pre desetak godina bio dobra investicija potvrđuje sve veći broj posetilaca. Jagodina je postala sastavni deo svih ozbiljnih turističkih ponuda, a na „srpsko more", kako grad zovu zbog akva parka, dolaze čitave porodice na višednevni odmor.
Ove godine tokom vikenda specijalni akva voz dovozi turiste iz Beograda.
U Jagodinskom akva parku, grade se i novi bazeni. Jedan će biti otvoren za nekoliko dana. Poseban tim kreira i nove atrakcije za iduću godinu, jer ovde pažljivo prate ponudu na sličnim svetskim destinacijama.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.