Lažni humanitarci traže novac za bolesnu decu

Izvor: Večernje novosti, 24.Okt.2015, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni humanitarci traže novac za bolesnu decu

Gradska uprava Jagodine upozorila je danas da se izvesne osobe na ulicama grada, lažno prestavljaju kao humanitarci i traže novac od građana za bolesnu decu. "Grad Jagodina nije organizovao i ne stoji iza ove akcije, reč je o ljudima koji, nažalost, i na ovakav način žele da pribave korist za sebe", navodi se u saopštenju Gradske uprave. Lažne humanitarce prijavili su građani, a rukovodstvo grada očekuje "da će nadležni organi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pronaći te osobe i kazniti po zakonu. Prema ocevidcima sa ulice, reč je o tri osobe, koje su sinoć u glavnoj ulici, koja je uveče po pravili puna ljudi, tražili dobrovoljni prilog za bolesnu decu, navodno u ime grada.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Jagodina: Lažni humanitarci

Izvor: Šumadija Press, 25.Okt.2015, 14:02

Gradska uprava Jagodine upozorila je da se izvesne osobe na ulicama grada, lažno prestavljaju kao humanitarci i traže novac od građana za bolesnu decu...– Grad Jagodina nije organizovao i ne stoji iza ove akcije, to su ljudi koji, nažalost, i na ovakav način žele da pribave korist za sebe –...

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.