LUDI TIKET, petak, 607.500 dinara: Ovo je totalno nestvarno! Jeste li videli skoro luđi tiket?

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2014, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, petak, 607.500 dinara: Ovo je totalno nestvarno! Jeste li videli skoro luđi tiket?

(Tiket možete da pogledate i OVDE)

Neverovatno, ali istinito! Tiket koji je pred vama ispunio je jedan Jagodinac i bez dileme ovo je nešto najluđe što smo videli od početka sezone. Da neko uhvati jednom iz dvojke u keca ili iz keca u dvojku nije nikakvo čudo, dešavalo se da imamo o po dva ovakva prelaza, ali tri - to je već vrhunska majstorija.

MOZZARTOV igrač iz Jagodine kao da je znao nešto što niko nije. Svaki od ovih prelaza došao je toliko lagano >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da nijednog momenta nije morao da strepi za dobitak, a da je dodao još samo dvadeset dinara na ovu uplatu od 30 dinara pala bi maksimala. No nije ni ovako loše, štaviše. Na 30 uplaćenih dinara (kvota 20.250) naš Jagodinac podigao je fantastičnih 607.500 dinara.

I čisto da pomenemo šta je to sve pohvatao ovaj srećnik. Haka - Ilves 2-1: Posle prvog poluvremena 0:1, a onda se razgoropadio izvesni Multanen i za pola sata dao četiri komada. Bez problema na meču Karlstad - Norčeping, tip 1-2. Čim je počelo drugo poluvreme gosti su izjednačili, a onda rutinski okrenuli i slavili 3:1. I na kraju Kruzeiro Baija, tip 2-1. Gosti vode posle prvih 45 minuta, ali već na startu drugog dela sudija svira penal za domaćina i isključuje igrača Baije. Za tili čas na semaforu je stajalo 2:1.

Zaista je nestvarno s kojom lakoćom su došla sva tri prelaza...

(screenshot: WWW.MOZZARTBET.COM)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.