Izvor: Beta OMS, 21.Apr.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV jedina došla na okrugli sto organizacija za zaštitu potrošača

Novi Sad, 21.04.2012.SopštenjeNarodne poslanice Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov i Olena Papuga jedine su danas prisustvovale okruglom stolu na temu „Šta političari obećavaju potrošačima“ u Medija centru u Beogradu, iako su bili pozvani predstavnici svih izbornih lista i svih političkih stranaka u Srbiji.Okrugli sto su upriličile organizacije za zaštitu potrošača iz Beograda, Niša, Jagodine i Leskovca, kao i Asocijacija potrošača Srbije sa svojim članicama iz Novog Sada, Bora, Šapca, Požarevca i Vršca. To su sve organizacije za zaštitu potrošača koje postoje u našoj zemlji.Tom prilikom, Jerkova i Papuga, su se obavezale da će svi narodni poslanici LSV, koji budu izabrani u Narodnu skupštinu Republike Srbije, sarađivati sa ovim organizacijama. Dogovoreno je da će se Liga sa organizacijama za zaštitu potrošača konsultovati oko svih zakona koji se donose u parlamentu, a da se tiču potrošača, ali i da će pomoći da se njihov glas čuje. Takođe, Liga je spremna da predloži svaki zakonski predlog koji bi bio izrađen u dogovoru sa njima.Biro za informisanje Lige socijaldemokrata Vojvodine Napomena: Emitovan sadrzaj nije proizvod Bete i agencija ne odgovara za navode u njemu. U slucaju bilo kakvih pitanja u vezi sa sadrzinom, molimo da se obratite kontaktima navedenim u saopstenju.      
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Saradnja LSV-a i organizacija za zaštitu potrošača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2012

BEOGRAD -..Poslanice Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Aleksandra Jerkov i Olena Papuga kazale su danas da će poslanici LSV koji budu izabrani u Skupštinu Srbije sarađivati sa organizacijama za zaštitu potrošača u zemlji...Kako je saopšteno, Liga socijaldemokrata Vojvodine će se sa organizacijama...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.