LK: Partizan-Jagodina, ČSK-Zvezda

Izvor: B92, 24.Okt.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LK: Partizan-Jagodina, ČSK-Zvezda

U petak je održan žreb za osminu finala Lav Kupa Srbije gde će branilac trofeja Partizan biti domaćin Jagodini, a Crvena zvezda ide u goste ČSK Čelarevu.

OFK Beograd dočekuje Sinđelić iz Niša, Borac iz Čačka biće domaćin Sevojnu. Vojvodina gostuje Hajduku sa Liona, a Napredak Radu. Smederevo dočekuje Bežaniju, dok će Javor ugostiti Banat. Mečevi osmine finala Lav Kupa Srbije na programu su 12. novembra u 13 časova.

Svi parovi 1/8 finala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lav Kupa Srbije:

OFK Beograd - Sinđelić Niš

Borac Č - Sevojno

Partizan - Jagodina

Hajduk Beograd - Vojvodina

ČSK Čelarevo - Crvena zvezda

Rad - Napredak

Smederevo - Bežanija

Javor - Banat

Ukoliko se meč nakon regularnih 90 minuta završi nerešeno, odmah će se pristupiti izvođenju jedanaesteraca.

Četvrtfinale Lav Kupa Srbije na programu je 25. marta, polufinale 15. aprila, a finale 6. maja 2009. godine.

Sponzor Kupa Srbije je kompanija "Karlsberg", koja je obezbedila ukupno 250.000 evra. Pobednik Kupa zaradiće 81.000 evra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KUP: Jagodina u Humskoj, Zvezda u Čelarevu

Izvor: Mondo, 24.Okt.2008

Fudbaleri Partizana dočekaće Jagodinu u osmini finala Lav Kupa Srbije, dok će Crvena zvezda u goste ČSK-u iz Čelareva, odlučeno je žrebom koji je u petak obavljen u Beogradu.

Nastavak na Mondo...

U kupu Partizan čeka Jagodinu, Zvezda u Čelarevu

Izvor: RTS, 24.Okt.2008

U osmini finala Lav Kupa Srbije fudbaleri Partizana dočekaće Jagodinu, dok Crvena zvezda gostuje u Čelarevu. Utakmice se igraju u sredu 12. novembra u 13.00. .U osmini finala igra se samo jedna utakmica, pobednici će se plasirati u četvrtfinale. U...

Nastavak na RTS...

Kup Srbije: Partizan dočekuje Jagodinu, Zvezda gostuje u Čelarevu

Izvor: TV Avala, 24.Okt.2008

Branilac trofeja u Lav kupu Srbije, beogradski Partizan dočekaće Jagodinu u osmini finala ovog takmičenja, dok će Crvena zvezda gostovati ČSK Pivari u Čelarevu, odlučeno je današnjim žrebom u Beogradu.

Nastavak na TV Avala...

Partizan dočekuje Jagodinu, Zvezda gostuje u Čelarevu

Izvor: Kurir, 24.Okt.2008

BEOGRAD, 24. oktobra 2008. (Beta) - Branilac trofeja u Lav kupu Srbije, beogradski Partizan dočekaće Jagodinu u osmini finala ovog takmičenja, dok će Crvena zvezda gostovati ČSK Pivari u Čelarevu, odlučeno je današnjim žrebom u Beogradu. Osmina na programu je 12. novembra u 13 sati, a igra se...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.