Kuzeljević: “Ne smem da pričam o suđenju“

Izvor: KGsport.info, 06.Maj.2012, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzeljević: “Ne smem da pričam o suđenju“

Slavenko Kuzeljević, trener Radničkog 1923 bio je vrlo razočaran nakon poraza svoje ekipe u derbiju 28. kola od ekipe Jagodine.
Svojim igračima ništa ne zamera, već sudiji Maji Vujoviću.
'Ne smem da pričam o suđenju, valjda neko u ovoj zemlji gleda naše utakmice. Ne mogu ništa da zamerim mojim igračima, borili su se i igrali dobro. Nadam se da ćemo uspeti da ostvarimo cilj na kraju sezone', rekao je Kuzeljević posle meča u Jagodini.
Sa druge strane, trener >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << domaćih, Simo Krunić smatra da je njegov tim zasluženo pobedio.
'Čestitam mojim igračima na velikom zalaganju. Bila je to tvrda, muška borba, na momente gruba i prljava zbog velike važnosti za oba tima. Smatram da smo ipak zasluženo slavili u derbiju, jedinim golom već na početku meča', rekao je Krunić.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.