Krunić: Želim Jagodinu u Evropi

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2011, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić: Želim Jagodinu u Evropi

Novi trener fudbalera Jagodine Simo Krunić izvršio je danas prozivku igrača i najavio da će se njegov tim naredne sezone boriti za treće mesto i plasman u Ligu Evrope.

Naša je želja da u narednoj takmičarskoj sezoni osvojimo treće mesto, a najmanje peto ili šesto. Naravno, želje su jedno i tek treba da vidimo kakva nam je realnost. Mnogo toga zavisiće i od faktora sreće – rekao je Krunić.
On je obećao da će Jagodina naredne sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << igrati ofanzivno.
Nećemo praviti razliku da li smo domaćini ili gosti, uvek ćemo želeti da se nadigravamo sa rivalom. Učinićemo sve da se što bolje spremimo za izazove koji nas očekuju– rekao je Krunić.
Na današnjoj prozivci prisustovalo je 30 fudbalera, od kojih su šestorica na probi.
Jagodina će se do 15. jula pripremati kod kuće, a dan kasnije planiran je odlazak na Taru gde će ekipa ostati dve nedelje i odigrati najmanje šest prijateljskih utakmica.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jagodina počela pripreme

Izvor: B92, 01.Jul.2011

Fudbaleri Jagodine počeli su na svom stadionu pripreme za novu sezonu, a trener Simo Krunić najavio je da će ekipa uvek igrati napadački..."Igraćemo napadački bez obzira da li smo domaćini ili gosti. Pokušaćemo da afirmišemo mlađe igrače. Daćemo sve od sebe da u ovo prvenstvo uđemo dobro....

Nastavak na B92...

Jagodina počela pripreme, Krunić najavio napad na treće mesto

Izvor: Blic, 01.Jul.2011

Fudbaleri Jagodine počeli su na svom stadionu pripreme za novu sezonu, a trener Simo Krunić najavio je da će ekipa uvek igrati napadački..."Igraćemo napadački fudbal, bez obzira da li smo domaćini ili gosti. Pokušaćemo da afirmišemo mlađe igrače. Daćemo sve od sebe da u ovo prvenstvo uđemo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.