Krunić: Ne smemo da potcenimo Novi Pazar

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2012, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić: Ne smemo da potcenimo Novi Pazar

Trener Jagodine Simo Krunić istakao je da će naredni meč sa Novim Pazarom biti veoma težak, ali da je siguran da će njegovi igrači pružiti maksimum.
Jagodina će dočekati Novi Pazar u nedelju u 15.30, u meču osmog kola Super lige Srbije.
Igramo sa ekipom koja ima novi mentalitet, dosta izmenjen sastav ekipe i samo bod manje od nas. Moramo biti svesni da to nije Pazar koji se prošle godine borio za opstanak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << već ekipa sa jednim od naših najboljih trenera – rekao je Krunić.
On je dodao da je Novi Pazar u poslednjih sedam utakmica pokazao da može dosta da pruži.
Svesni smo kvaliteta protivnika iako mi igramo na domaćem terenu. Sve zavisi od nas. Niko ne sme da se potceni, moramo u utakmicu ući maksimalno odgovorno i angažovano. Moramo maksimalno ozbiljno da shvatimo ovu ekipu da ne dođe do opuštanja – rekao je Krunić.
Igrač Jagodine Dejan Đenić ocenio je da je ekipa Novog Pazara „skup dobrih pojedinaca”.
Nas krasi timska igra i dok god budemo igrali kao tim svaku utakmicu možemo da pobedimo. Svi moramo maksimum da pružimo – rekao je Đenić.
Najavljen je dolazak navijača iz Novog Pazara, a zbog tradicionalnog rivalstva dva kluba biće pojačane mere bezbednosti na utakmici u nedelju.
Cena ulaznica za zapad je 300 dinara, za istok 200 i za sever 100 dinara. Iz kluba poručuju da se uz svaku kupljenu ulaznicu dobija na poklon auto zastavica.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.