Krunić: Ne bojimo se Slobode

Izvor: B92, 01.Mar.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić: Ne bojimo se Slobode

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da će učiniti sve da njegovi igrači ne budu poražen u prvom meču, prolećnog dela sezone Super lige, protiv Slobode u Užicu.

On je dodao da je Sloboda u jesenjem delu prvenstva imala dobar skor sa ekipama iz gornjeg dela tabele, sa Crvenom Zvezdom, Partizanom i Vojvodinom.

"Utakmica sa Slobodom će biti teška, ali se mi njih ne bojimo već ćemo pokušati da nametnemo naš način igre i da se vratimo iz Užica neporaženi", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Krunić na konferenciji za medije.

Krunić je kazao da poštuje ekipu Slobode jer su dobra i čvrsta ekipa, kao i da imaju prepoznatljivu igru.

"Slobodu je napustilo nekoliko igrača, ali su doveli adekvatna pojačanja na ta mesta tako da mi ne razmišljamo da li su oslabljeni. Oni su dobra i čvrsta ekipa koja daje dosta golova, igra dobar fudbal i ima sistem igre sa trenerom Stamenkovićem dugi niz godina", kazao je trener Jagodine.

Krunić je naglasio da od svojih igrača ne može da računa na Dragana Stojkova, ali da su svi ostali spremni i utakmicu sa Slobodom dočekuju u dobrom raspoloženju i dobrom stanju.

"Naš rad na pripremama pokazaće se kroz nastavak prvenstva. Kada imate utrenirane igrače i profesionalce koji su u jednom dugom ciklusu u Super ligi, njima i ne treba puno da se spreme za takmičarski deo. Problem je sa igračima koji dodju iz treće lige jer njima treba više vremena da se pripreme", rekao je Krunić.

Fudbaler Jagodine Saša Marjanović rekao je da se nada da će njegova ekipa u subotu pružiti dobru partiju jer posle utakmica sa priprema i prijateljskog susreta sa Radničkim iz Kragujevca imaju dozu samopouzdanja i sigurnosti.

"Pružićemo najbolje što možemo i videćemo da li je to dovoljno za pobedu", rekao je Marjanović i dodao da svi igrači jedva čekaju da počne prolećni deo prvenstva.

Ekipa Jagodine je trenutno osma na tabeli JSL, sa 20 bodova.

Utakmica 16. kola Super lige između Slobode i Jagodine igra se u subotu od 14.00 časova u Užicu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krunić: Rad sa priprema će se pokazati u Užicu

Izvor: Sportal.rs, 01.Mar.2012

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da će učiniti sve da njegovi fudbaleri ne budu poraženi u prvom meču prolećnog dela sezone Jelen Superlige protiv Slobode u Užicu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.