Krunić: Imali smo imperativ pobede

Izvor: B92, 25.Nov.2012, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić: Imali smo imperativ pobede

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je posle pobede protiv BSK Borče sa 2:0 da je njegov tim imao imperativ pobede.

"Ova utakmica bila nam je važna kao i njima, međutim, nama je pobeda predstavljala imperativ. Na sreću, uspeli smo da u prvom minutu postignemo gol što je odredilo tok utakmice i u nastavku je bilo mnogo lakše", rekao je Krunić.

Krunić je ocenio da su Jagodinci tokom meča stvorili mnogo povljnih prilika, ali da je i BSK imao šansu da izjednači pred kraj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvog poluvremena.

Oni su imali nekoliko opasnih prodora po krilnim pozicijama, ali smo ih blagovremeno neutralisali. Borili smo se do poslednjeg minuta i mislim da smo zasluženo slavili protiv dobrog i organizovanog rivala. Čestitam igračima na uspehu, ali i veliko hvala navijačima koji su u velikom broju došli da nas podrže. Gostima čestitke na fer i korektnoj igri“, istakao je Krunić.

Jagodinci su u nedelju uveče odigrali prvu utakmicu na domaćem terenu pod svetlošću reflektora.

Trener BSK iz Borče Goran Milojević takođe je istakao da je rano primljeni gol odredio ishod utakmice.

Protiv veoma jake ekipe Jagodine imali smo neke svoje šanse, na primer da izjednačimo pred kraj poluvremena. Trudili smo se u nastavku, međutim, primili smo i drugi gol i sve je bilo rešeno“, rekao je Milojević.

Milojević je podsetio da njegov tim sledeće nedelje čeka težak meč protiv OFK Beograda.

Svojim igračima nemam šta da zamerim, osim individualnih grešaka koje su napravili kod primljenih golova. Kod prvog je pogrešio mladi golman Grujičić, ali to su ’dečije bolesti’, on ima 18 godina i ovo mu je treća utakmica u Superligi. Negde se ovako nešto moralo desiti, bolje danas ovde nego na našem terenu. Ambijent je bio sjajan, čestitam domaćinima na gostoprimstvu i pobedi“, zaključio je Milojević.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krunić: Odoleli smo "pritisku" reflektora, rani gol nas vinuo do važne pobede

Izvor: Blic, 26.Nov.2012, 00:37

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je da su njegovi igrači došli do važne pobede protiv BSK Borče i da im je u tome mnogo pomogao vodeći pogodak koji su postigli već u drugom minutu..."Ovo je bila važna utakmica i za nas i za BSK. Na našu sreću uspeli smo rano da postignemo gol, što...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.