Krivolovac pretio puškom čuvarima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2020, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivolovac pretio puškom čuvarima

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen M.S. (66) iz okoline Paraćina, pošto je otkriven u nezakonitom lovu i uperio karabin u službena lica J. P "Srbijašume", preteći da će pucati.

Policija Paraćina uhapsila je M.S. "zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela nezakonit lov, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i napad na službeno lice u vršenje službene dužnosti".

"M.S >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se sumnjiči da je repetirao lovački karabin i uperio u pravcu službenih lica JP 'Srbijašume', preteći da će pucati, nakon što su ga, u ataru sela Buljane, zatekli sa delovima ostreljene divljači i tražili mu dozvolu za lov", stoji u saopštenju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.