Krivična prijava za ubistvo majke

Izvor: RTS, 09.Jan.2012, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava za ubistvo majke

Jagodinska policija podnela je krivičnu prijavu protiv Save Todorovića (31) zbog sumnje da je ubio svoju majku Mirjanu.

Za monstruozno ubistvo Mirjane Todorović (60) iz Jagodine, koje je počinjeno na Božić, policija u Jagodini osumnjičila je njenog mlađeg sina Savu Todorovića (31).

"Protiv Todorovića danas je podneta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teškog ubistva", saopšteno je iz Policijske uprave u Jagodini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Policija navodi da je Todorović osumnjičen da je "sa više uboda oštrim i više udaraca tupim predmetom" ubio majku Mirjanu.

"Osumnjičeni je zbog povreda, koje je nakon izvršenja krivičnog dela, naneo sam sebi, smešten u Kliničko-bolnički centar u Kragujevcu", navodi se u saopštenju.

Vršilac dužnosti predsednika Višeg suda u Jagodini Dragana Janićijevića rekao je da je nesporno utvrđeno da je prva povreda zadata nožem Mirjani Todorović u levi deo grudnog koša, rezultovala smrtnim ishodom.

"Nakon toga su pričinjene još dve povrede nanete tupim predmetom u predelu glave , koje nisu bile od uticaja na smrtni ishod, a nakon toga se desilo i ono najgore odsecanje glave", rekao je Janićijević. 

Telo Mirjane Todorović nađeno je u fotelji, a glava na stolu. Njen sin Sava, iako je bio teško povređen, o zločinu je obavestio policiju.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.