Kraj sage u Kupu Srbije: Jagodina izbacila „Đavole“

Izvor: KGsport.info, 30.Okt.2014, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj sage u Kupu Srbije: Jagodina izbacila „Đavole“

Fudbaleri Radničkog 1923 eliminisani su u osmini finala Kupa Srbije, nakon što su na svom „Čika Dači“ pretrpeli ubedljiv poraz od Jagodine 0:3 (0:2).
Agonija u kragujevačkom superligašu se nastavlja. Ni promena trenera nije donela nešto pozitivno u igri Radničkog, koji je juče neslavno završio epizodu u najmasovnijem klupskom takmičenju u Srbiji.
Ipak, treba istaći da je Neško Milovanović izveo kombinovani sastav protiv „Ćurana“, očigledno sa namerom da >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << se uveri u kvalitet određenih igrača sa manjom minutažom, kako bi došao do dobitne kombinacije za meč sa OFK Beogradom u nedelju, koji je od ogromne važnosti za „Đavole“. Tako su priliku od prvog minuta dobili štoper Osei, Luka Tiodorović i mladi Stević, dok je u nastavku meča zaigrao i Vidović, koji je ove sezone u drugom planu.
Radnički je delovao totalno dezorganizovano na jučerašnjoj utakmici. Domaćin je primio tri gola, a sa druge strane nije napravio nijednu osetniju šansu na drugoj strani terena.
Mrežu Radničkog načeo je Kragujevčanin i dete kluba sa „Čika Dače“ Miloš Lepović, koji je u 22. minutu iskoristio centašut Đurića i sproveo loptu u mrežu. Jagodina je duplirala vođstvo u 38. minutu iz gotovo preslikane akcije, ali sa suprotne strane. Asistent je bio Filipović, a egzekutor Nemanja Arsenijević.
Tačku na bledo izdanje domaćina stavio je Vuk Mitošević, koji je u 58. minutu iskoristio pas Šušnjara i preciznim udarcem sa 16 metara postavio konačnih 0:3.
Sve što je Radnički uspeo da uradi na ovom meču, to je da stvori dve poluprilike. Prvo se Poljanec spetljao u 47. minutu pred golom Jagodine, da bi u finišu meča Miloš Rnić pokušao udarcem sa distance, ali je lopta otišla pored gola.
U kragujevačkom superligašu je sada sve usmereno na nedeljni duel sa OFK Beogradom. Pobeda protiv „Romantičara“ bi mogla da bude prekretnica sezone, zato u klubu očekuju maksimalnu podršku pred taj izuzetno važan meč.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.