Komedija zabune u Jagodini

Izvor: NaDlanu.com, 24.Mar.2012, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komedija zabune u Jagodini

JAGODINA, 24. marta 2012. (Beta) - Na 41. festivalu Dani komedije u Jagodini u subotu uveče biće odigrana predstava na tekst Vilijama Šekspira "Komedija zabune" u izvodjenju Narodnog pozorišta iz Subotice, u režiji Milana Neškovića.

JAGODINA, 24. marta 2012. (Beta) - Na 41. festivalu Dani komedije u Jagodini u subotu uveče biće odigrana predstava na tekst Vilijama Šekspira "Komedija zabune" u izvodjenju Narodnog pozorišta iz Subotice, u režiji Milana Neškovića.Na festivalu su do sada odigrane predstave Dušana Kovačevića "Kumovi" u izvodjenju Zvezdara teatra iz Beograda, "Svojta" Nebojše Romčevića Pozorišta "Boško Buha" i "Sedam i po" Miroslava Momčilovića.Prikazana je i Nušsićeva "Ožalošćena porodica" Narodnog pozorišta iz Niša.Na festivalu Dani komedije u Jagodini nagrade će biti uručene 27. marta.Statuetu "Jovanča Micić" i nagradu 'Miodrag Petrović Čkalja" dobiće najsmešnija predstava po oceni publike, dok će žiri - reditelj Jug Radivojević i glumci Dara Džokić i Dragiša Milojković, dodeliti nagradu "Mija Aleksić" za najbolju predstavu na festivalu.Žiri će dodeliti i statuete Ćuran za najbolju režiju i tri najbolja glumačka ostvarenja, za najbolju epizodnu ulogu, najboljeg mladog glumca i glumicu, kostimografiju i scenografiju.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.