Kako je NASTRADAO DEČAK u Jagodini: DRUGARICA ispričala šta se desilo KOBNOG DANA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2018, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je NASTRADAO DEČAK u Jagodini: DRUGARICA ispričala šta se desilo KOBNOG DANA!

Novi detalji nesrećnog slučaja

Raid Hasanović (14) iz Tuzle udavio se u bazenu hotela "Alfa" u Končarevu, u okolini Jagodine, oko 22:30 sati, u vreme kada je kupanje bilo zabranjeno.

Pročitajte i:

Dečak je došao sa udruženjem "Dečja radost" iz Kladnja i bio je gost hotela sa ostalim učenicima iz Bosne i Hercegovine.

Prema saznanjima, mališan je bio na ekskurziji sa udruženjem i u hotel su stigli par sati pre nemilog događaja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Malo pre tragedije radnik obezbeđenja je oterao decu sa bazena, jer je isteklo radno vreme. Međutim, utvrđeno je da su se deca posle njegovog odlaska ponovo vratila na bazen i tada se mali Riad udavio.

Devojčice iz grupe su primetile da Riada nema i pozvale pomoć.

- Mnogi su se naveče kupali u bazenu, ali nas je obezbeđenje hotela upozorilo nešto pre 22 sata da zatvaraju i da se vratimo u sobe. Nas nekoliko devojaka i Riad smo ostali i dalje da plivamo. Neko vreme smo zajedno plutali u vodi,kraj ivice bazena, ali smo ja i ostale devojke otišle na drugu stranu. Kad smo se osvrnule, izlazeći iz bazena, Riada nije bilo. Mislile smo da je u međuvremenu izašao iz bazena - ispričala je Rijadova drugarica.

Nestanak su ubrzo primetili organizatori grupe i počeli su da ga traže. Saznali su da je poslednji put viđen u bazenu. Kada su pretražili bazen, oko 22:30 sati, našli su njegovo telo u vodi.

Jagodinska policija je potvrdila da je dobila dojavu o ovom slučaju. Tužilac je posle uviđaja naredio da se telo prenese na obdukciju na Institut za sudsku medicinu. Posle toga će biti poznat uzrok smrti i način na koji se mališan utopio.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.