KUP SRBIJE: Minimalac Javora pred revanš (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Mar.2013, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP SRBIJE: Minimalac Javora pred revanš (VIDEO)

Javor – Jagodina 1:0 (0:0)
(FOTO: M. Jelisavčić)
Javor je iskoristio prednost domaćeg terena i slavio u prvom polufinalnom meču Kupa Srbije protiv Jagodine sa 1:0.
Jedini gol na utakmici na stadionu kraj Moravice, na kojem se okupilo oko 1.500 ljudi, postigao je Stojaković u 54. minutu.
Centrirao je Momčilović sa leve strane, Onjilo promašio loptu, ali je ona pala tačno na nogu Stojakoviću na drugoj stativi, a ovaj sa pet metara šutirao u dalji ugao. Malo je falilo da golman Ćurana Bondžulić to odbrani.
Mogli su Ivanjičani do vođstva i u prvom poluvremenu, kada je Momčilovićev udarac glavom u 37. minutu završio na prečki, da bi se Onjilo obrukao u 88. minutu kada je pogodio spoljni deo mreže.
Nigerijac je na asistenciju Vidića, izašao jedan na jedan sa Bondžulićem, doduše iskosa, ali je mogao mnogo bolje da šutira.
Jagodinci nisu imali ni jednu šansu iz kategorije stopostotnih, mada su veći deo drugog poluvremena imali inicijativu, naročito nakon primljenog gola.

Semafor polufinala Kupa Srbije:
Javor – Jagodina 1:0
18,00: Vojvodina – OFK Beograd
Revanši su na programu 17. aprila

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.