KRVNIČKI GA UDARAO METALNOM ŠIPKOM, NA KRAJU MU PREREZAO VRAT: Ovo je svirepo ubijen muškarac u Jagodini - policija u stanu zatekla JEZIV PRIZOR (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2023, 13:05

KRVNIČKI GA UDARAO METALNOM ŠIPKOM, NA KRAJU MU PREREZAO VRAT: Ovo je svirepo ubijen muškarac u Jagodini - policija u stanu zatekla JEZIV PRIZOR (FOTO)

Muškarac (70) iz Jagodine ubijen je juče popodne u svom stanu u Jagodini, a za to ubistvo osumnjičen je mladić (18).

Jeziv prizor zatekla je policija u stanu u Jagodini. Muškarac je pronađen nag i sa brojnim jezivim povredama, dok je mladić mirno sačekao policiju. Mladić je juče uhapšen na mestu zločina i biće sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Jagodini.

- Žrtva ima brojne hematome od udaraca metalnom šipkom. Krvnički ga je udarao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a zatim izbo i na kraju mu prerezao vrat. Starac je pronađen nag - navodi izvor.

Sve se dogodilo juče oko 15. 30 časova u stanu žrtve u Jagodini, u naselju Sarina Međa.

- Nakon zločina mladić je pozvao svog druga i priznao mu šta je učinio. Taj drug je pozvao policiju, a osumnjičeni je sačekao u stanu - navodi izvor upućen u slučaj.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je starac preko društvenih mreža namamio tinejdžera u svoj stan. Međutim, svi detalji znaće se nakon veštačenja telefona.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.