KRALI KABLOVE NA PRUZI SVILAJNAC - DESPOTOVAC

Izvor: Kurir, 19.Nov.2010, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALI KABLOVE NA PRUZI SVILAJNAC - DESPOTOVAC

JAGODINA- Branislav M. (38) iz sela Jovca, kod Ćuprije, i Radivoje R. (59) iz Jagodine, uhapšeni su pod sumnjom da su sa bandera na pruzi Svilajnac - Despotovac, u četvrtak skinuli oko 1.000 metara kabla, saopštila je Policijska uprava u Jagodini

JAGODINA- Branislav M. (38) iz sela Jovca, kod Ćuprije, i Radivoje R. (59) iz Jagodine, uhapšeni su pod sumnjom da su sa bandera na pruzi Svilajnac - Despotovac, u četvrtak skinuli oko 1.000 metara kabla, saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Policijska uprava u Jagodini.

Protiv njih su podnete krivične prijave zbog sumnje da su "izvršili krivično delo teške krađe".

U saopštenju se navodi da je policija kod Branislava M. i Radivoja R. pronašla ukradeni kabal, merdevine i pribor za sečenje.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LE: Prijava zbog pogibije radnika

Izvor: B92, 19.Nov.2010

Leskovac -- Leskovačka policija podnela je krivične prijave protiv vlasnika preduzeća "Produkt" Radovana J. i Mitka K. na čijem gradilištu je nedavno poginuo jedan radnik... Protiv Radavana J. podnesena je prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nepreduzemanja mere zaštite na radu...Mitko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.