KALANOVIĆEVA U SREDU U POSETI PARAĆINU I JAGODINI

Izvor: Kurir, 03.Maj.2011, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KALANOVIĆEVA U SREDU U POSETI PARAĆINU I JAGODINI

BEOGRAD - Potpredsednica vlade za privredu i regionalni razvoj Verica Kalanović obići će sutra u Paraćinu radove na izgradnji vrtića "Bambi", a posetiće i Jagodinu, gde će dodeliti ugovore o javnim radovima koji treba da zaposle 185 radnika.

Kako je saopšteno iz kabineta potpredsednice vlade, u novom vrtiću "Bambi" u Paraćinu, površine 880 metara kvadratnih, biće smešteno 100 dece, čime će se rasteretiti kapaciteti postojećih objekata.

Takođe, biće stvoreni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uslovi za zapošljavanje oko 20 osoba odgovarajućih kvalifikacija - vaspitača i pomoćnog osoblja.

Taj vrtić se gradi u okviru Programa Nacionalnog investicionog plana (NIP) "Gradimo zajedno” i vrednost ugovorenih radova je 44,8 miliona dinara.

U okviru ovog programa, NIP gradi vrtiće u još 13 gradova u Srbiji, čime se stvaraju uslovi za primenu vaspitno obrazovnih programa po evropskim standardima, kao i za bezbedan boravak dece u vrtićima.

Kako je istaknuto, izgradnjom novih vrtića širom Srbije pruža se i podrška porodici i roditeljstvu.

Kalanović će, kasnije u toku dana, u Jagodini dodeliti ugovore o javnim radovima koji treba da obezbede posao za 185 stanovnika Jagodine i Pomoravskog okruga.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kalanovićeva u Paraćinu i Jagodini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2011, 03:01

PARAĆIN, JAGODINA -..Potpredsednica vlade za privredu i regionalni razvoj Verica Kalanović obići će danas u Paraćinu radove na izgradnji vrtića "Bambi", a posetiće i Jagodinu, gde će dodeliti ugovore o javnim radovima koji treba da zaposle 185 radnika...Kako je saopšteno iz kabineta potpredsednice...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.