Jugoprevoz prodat na javnom nadmetanju

Izvor: S media, 19.Maj.2010, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jugoprevoz" prodat na javnom nadmetanju

Autobuska stanica Autosaobraćajnog preduzeća "Jugoprevoz" iz Jagodine i Turisticka agencija "Karavan", koja pripada ovom preduzeću, prodati su na javnom nadmetanju, a za direkciju, auto bazu i remontni centar, nije bilo kupaca, rečeno je danas Tanjugu u ovoj firmi.

Javno nadmetanje održano je u utorak u Agenciji za privatizaciju u Beogradu.

Autobusku stanicu u gradu sa poslovnim prostorom od oko 400 kvadratnih metara, opremom i peronima sa nadstrešnicom, kupilo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je privatno preduzeće "Eurolin" iz Paraćina po početnoj ceni od 21.770.150 dinara.

Lokal Turističke agencije "Karavan", koji se nalazi kod hotela "Jagodina", prodat je firmi "Rentakar apeks" iz Jagodine, takodje po početnoj ceni od 5.127.400 dinara.

Cena direkcije, auto baze i remontnog centra, bila je 180.806.294. dinara.

"Jugoprevoz" je u stečaju, a osamdesetih godina bio je jedno od najvećih saobraćajnih preduzeća u Srbiji, sa desetinama autobusa za pervoz putnika u zemlji i inostranstvu, cisterni za prevoz nafte i naftinih derivata, sa auoservisom, stanicom za tehničke preglede vozila, auto školom, Specijalnim servisom za vozila "Mercedesa", Turističkom agencijom

Račun "Jugoprevoza" je u blokadi od 2004. godine, a dug prema 335 radnika, (lični dohoci, uplata penzionog osiguranja) koji je trebao da bude isplaćen do 31. decembra, je veći od 300.000.000 dinara.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodata autobuska stanica

Izvor: Glas javnosti, 20.Maj.2010, 07:12

JAGODINA - Autobuska stanica Autosaobraćajnog preduzeća "Jugoprevoz" iz Jagodine i Turistička agencija "Karavan", koja pripada ovom preduzeću, prodati su na javnom nadmetanju, a za direkciju, auto bazu i remontni centar nije bilo kupaca...Autobusku stanicu u gradu sa poslovnim prostorom od oko 400...

Nastavak na Glas javnosti...

Prodata stanica Jugoprevoza

Izvor: B92, 20.Maj.2010

Nacionalna služba za zapošljavanje odobrila je 355 projekata u okviru javnih radova za 2010. godinu na kojima će posao dobiti 5.620 građana.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.