Jovanović: “Razočaran sam igrom Naise protiv Jagodine”

Izvor: JužneVesti.com, 01.Feb.2016, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: “Razočaran sam igrom Naise protiv Jagodine”

Šef stručnog štaba Naise Svetislav Jovanović nije krio razočarenje partijom njegove ekipe protiv Jagodine u nedelju.

Naisa je u nedelju pretrpela četvrti ovosezonski poraz, prikazavši bledu i neefikasnu igru sa dosta neiskorišćenih šansi, reči su trenera niške ekipe.

Odigrali smo jako loše, sa dosta promašenih zicera. Doduše, sjajno je branila Miškovićeva na golu Jagodine, koja je u finišu, kada samo se vratili u meč, imala nekoliko ključnih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << intervencija koje su odlučile pobednika - istakao je Jovanović.

Prema njegovim rečima, ekipa je sada zakomplikovala borbu za plej-of.

U planu je bilo da pobedom na ovom meču gotovo sigurno obezbedimo učešće među četiri najbolje ekipe. Porazom se sada menjaju stvari, jer pored dve obavezne pobede na domaćem terenu, moramo da iznenadimo još nekoga u gostima - rekao je trener Naise.

Podsetimo, Naisa je u nedelju, u 12. kolu rukometne ženske Superlige izgubila od Jagodine rezultatom 25:23 (12:11).

U narednom kolu Nišlijke gostuju ekipi Sloge u Petrovcu na Mlavi.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.