Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2012, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodinu upoznao, Zvezdu jedva čeka

Uoči duela sa Jagodinom, bez prisustva publike u Humskoj, trener crno-belih izjavio da narednog rivala dobro poznaje, ali i dodao da već oseća pritisak zbog ''večitog derbija'' sledeće srede u polufinalu Kupa. Ipak, tvrdi da ''voli velike utakmice'' i da ''za njih i od njih živi''.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Grant: Izvinjavam se, imam prijatelje zvezdaše

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Mar.2012

Na konferenciji za štampu pre meča sa Jagodinom, trener crno-belih, Avram Grant rekao je da je upoznat sa karakteristikama večitog derbija.. . – Od kako sam došao u Beograd svi pričaju o rivalstvu Zvezde i Partizana. Prijatelji koji navijaju za crno-bele kažu da okršaj sa komšijama doživljavaju...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.