Jagodinski gradski derbi u PLS sledeće sezone?

Izvor: B92, 17.Maj.2016, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodinski gradski derbi u PLS sledeće sezone?

Četiri kola pre kraja takmičenja u srpskim ligama u najboljoj poziciji su šabačka Mačva i Odžaci, u grupama Beograd i Istok sve je otvoreno.

Mačva se vraća u Prvu ligu Srbije ako u poslednja dva kola ne ispusti velikih šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirano Smederevo 1924.

U domenu teorije do Prve lige može i valjevska Budućnost-Krušik.

Na Istoku su, četiri kola pre kraja, izjendačeni Tabane 1970 iz Jagodine i Radnički iz Pirota, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a mogao bi da odluči njihov međusobni duel u SC Tabanelo u 29. kolu.

U srpskoj ligi Beograd u vođstvu je Budućnost iz Dobanovaca sa tri boda više od drugoplasiranog Teleoptika. Treći je novobeogradski Radnički sa šest bodova manje od lidera.

U grupi Vojvodina ekipa Odžaka ima šest bodova više od Radničkog iz Sremske Mitrovice a već u sledećem kolu mogla bi da padne odluka, Odžaci gostuju u Mitrovici.

Nekadašnji superligaši mogli bi još jedan rang niže. Banat je na korak od ispadanja, a OFK Bor, nekada prvoligaš u SFRJ i finalista Kupa, sledeće sezone igraće u Pomoravsko-timočkoj zoni.

Najgore će u finišu biti na Zapadu jer iz Prve lige, kako trenutno stvari stoje, ispadaju čak tri ekipe koje pripadaju tom regionu, užička Sloboda, Loznica i kragujevački Radnički.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.