Jagodinci stigli u Banjsko, u utorak protiv Lokomotive

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2013, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodinci stigli u Banjsko, u utorak protiv Lokomotive

Jagodine je doputovala u bugarski sportski centar Banjsko gde će se do 12. jula pripremati za novu sezonu – nastup u kvalifikacijama za ligu Evrope, ali i šampionat Jelen Super lige.
(FOTO: FK Jagodina)
U ekspediciji jagodinskog superligaša su 24 igrača, Stručni štab na čelu sa Mladenom Dodićem, tu je i generalni sekretar Slavko Gajin.
U Banjskom je ekipu dočekalo prohladno, vetrovito >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << vreme što je i bila otežavajuća okolnost za prvi trening.
Ovaj grad od prestonice Sofije udaljen je 160 kilometara i nalazi se na oko 900 metara nadmorske visine. Poseduje bogate baze modernih hotela. „Piri Spa” je naziv ovog u kojem su smešteni Jagodinci.
Bili smo ovde i prošle godine, tako da su nam uslovi dobro poznati. Smeštaj, hrana, tereni i prateći objekti, sve je na vrhunskom nivou. Očekujem da se što bolje pripremimo i potpuno spremni dočekamo prvu utakmicu protiv Rubina – kaže prvotimac Jagodine Vladimir Ilić.
Za razliku od prošle sezone ekipa Jagodine je nešto izmenjenija. Prvi strelac prvenstva Miloš Stojanović karijeru je nastavio u Kini.
U međuvremenu pristigao je iskusni napadač Sead Hadžibulić. Aleksandar Živanović je na probi u Ukrajini, Saša Nikodijević će pokušati da pronađe angažman u Tunisu, a iz Kazahstana se vratio Vukašin Tomić.
Novajlija je i napadač Bojan Malinić, dok golman Igor Bondžulić karijeru nastavlja u Južnoj Africi. Tokom priprema u Bugarskoj Jagodina će odigrati šest jakih kontrolnih utakmica. Prva je na programu već u utorak, a protivnik je Lokomotiva iz Sofije.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.