Jagodinac pretukao suprugu na smrt

Izvor: NaDlanu.com, 03.Apr.2015, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodinac pretukao suprugu na smrt

Jagodinska policija uhapsila je jutros Stevana Kojića (29) koji je noćas nogama i rukama tukao svoju suprugu Žaklinu Kojić (26) dok je nije ubio.

Prema informacijama, nasilnik je uhapšen u svojoj kući i određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

Između supružnika izbila je svađa nakon čega je Stevan počeo da bije svoju suprugu i tukao je dok god ona nije izdahnula.

Smrtonosne povrede zadate su u predelu glave nesrećne žene, a ekipa hitne pomoći, kad aje stigla na mesto strašnog zločina, mogla je samo da konstatuje smrt.

blic/nadlanu
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRUTALNO UBISTVO Učesnik emisije "DNK" pretukao suprugu na smrt

Izvor: Blic, 03.Apr.2015

JAGODINA - Policija je potvrdila da je uhapsila Stevana Kojića (29) iz Jagodine zbog ubistva supruge Žakline (26). Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati...Ubistvo se dogodilo sinoć oko 23 sata u njihovoj kući ulici Petra Kočića u naselju Tabane u Jagodini...Stevan je tukao žaklinu nogama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.